Välkommen till församlingens gästbok. Skriv gärna något i den innan du lämnar hemsidan.

(Detta är endast en gästbok. Vid frågor som rör församlingen, vänligen använd mailen.)


stonebar.gif

183   Gästboksinlägg:

2020-07-26 20:59 Bengt [jesusarsvaret@hotmail.com]
Krya på dig kim
Du behövs
2020-06-19 00:04 SANNINGENS GUDOMLIGHET
JAG SKREV ETT BREV TILL CHRISTER PETTERSSON, MARS 1996. DÄR SA JAG TILL HONOM ATT JAG VAR SYNSK ATT, DEN SOM MÖRDADE OLOF PALME KOMMER ÅKA DIT FÖR DET. MEN OM MÖRDARE GIVA MIG BEVISEN SOM SAKNAS FÖR ATT FÄLLA MÖRDAREN SKALL JAG GE HONOM MER ÄN HALVA BELÖNINGEN. BREVET SKICKADES MEN KOM ALDRIG FRAM TILL CHRISTER PETTERSSON. DET ÄR MISSTÄNKT. DET HADE VARIT VÄRT ATT PRÖVAS. INGEN VET VAD HAN GJORT OM HAN FÅTT BREVET. INGEN VET OM JAG LJÖG ELLER INTE. DET GÅR INTE VETA. IDIOTERNA FRÅGAR LURADE ELLER TALADE DU SANNINGEN UTI BREVET? DET GÅR INTE BEVISA VAD JAG ÄN SÄGER OM JAG LJÖG ELLER TALADE SANNING. BERÄTTA VAD DU VET OM SAKEN. BREVET VAR PETSONLIGT MELLAN TVÅ PERSONER, INTE TILL NÅGON ANNAN FÖR ATT KASTA BORT DETTA BREV, MED DET SATANISKA PÅSTÅENDET ATT SÄGA SIG VETA ATT CHRISTER PETTERSSON SKULLE TA SAKEN ELLER INTE GÅ MED PÅ AFFÄREN.

TACK!

2020-05-25 20:58 Kim
Hallå:) Några frågar när nästa undervisning kommer och i dagsläget vet jag/Vi inte tyvärr. Jag har under några månader nu haft problem med hälsan och med proppbildning i hjärtat, men jag hoppas på bättring snart:) vi försöker fortsatt att behålla lokalen, så ALL hjälp är oerhört välkommet och till STOR Välsignelse för oss:)
Var Välsignade!
Mvh Kim
2020-02-05 14:23 M
Kära Pappa hjälp mig att bli av med mitt dåliga mående i kroppen huvudet och magen.

Hjälp mig också att det sker ett under på mitt jobb eller att jag får komma rätt även i arbetslivet.
TACK Pappa. AMEN AMEN
2020-01-28 00:37 Kim
Tack Bengt för din uppmuntran:)
2020-01-26 23:04 Bengt
Eller att ni ändå Kan vara
Kvar där ni är nu
Genom mer bidrag
2020-01-26 23:03 Bengt
Hoppas verkligen att det
Löser sig med en ny lokal
Ni behövs
2020-01-13 09:07 Micoel Rolisch [timepayback5@gmail.com]
Jag vill bara säga, tack.


🌲
2019-09-29 20:05 Kim
Fridens alla som läser:) Jag vill börja med att TACKA ER ALLA som genom ALLA år besökt, skrivit, uppmuntrat, förmanat och inte minst ekonomiskt stöttat Församlingen Korsets Kraft:)

Vi har senaste året haft det VÄLDIGT tufft på olika sätt och när ens barn drabbas blir det alltid värre. Vi har även haft det väldigt tufft ekonomiskt då lokalhyran vi har endast betalas av ett fåtal personer och vi är nu tyvärr framme i den situationen att vi nog måste säga upp lokalen:(

Hyran är egentligen inte jättedyr men det blir tyvärr en tung belastning när det landar på några få personer.

Vi har så mycket minnen med oss från tiden i vår lokal med namnet KÄLLAN. Vi har sett människor bli frälsta, fått uppleva syndanöd, människor med självmordstankar har blivit frälsta och fått ett nytt liv med Jesus:) Hemlösa har ibland fått lite pengar, fått stödsamtal och förbön och även någonting att äta. Vi har under några år haft alternativ jul då både hemlösa, missbrukare och i övrigt ensamma människor kunnat få komma och få mat och även fått höra Guds ord:) Vi har upplevt kamp, sorg, smärta, tårar, vrede, motstånd, baktaleri, uppmuntran och även MYCKET MYCKET glädje och detta vill jag även ge vidare till er alla lyssnare och trossyskon som stöttat och uppmuntrat oss genom åren:) Vi ropar till Gud att hans perfekta vilja och ledning ska ske framöver:) Har ni några frågor så får ni gärna skriva här eller maila, men FRAMFÖRALLT är vi tacksamma för fortsatta förböner:) Ta hand om er och HÅLL FAST VID JESUS i den tumulta och korta tid som vi har kvar här på jorden. Varma hälsningar från Kim Westdahl
2019-06-02 21:47 asdaservices [asdaservices24@gmail.com]
«Första «Föreg. Visar 174–183 av 183

Skriv ett inlägg

Du måste aktivera javascript för att kunna använda detta formulär!
Detta fält är till för att lura automatiska spam-skript och syns normalt inte.
Om du är en människa skall du inte fylla i detta fält!
Namn*:
E-post:
Meddelande*:
 
stäng