Välkommen till församlingens gästbok. Skriv gärna något i den innan du lämnar hemsidan.

(Detta är endast en gästbok. Vid frågor som rör församlingen, vänligen använd mailen.)

stonebar.gif

174   Gästboksinlägg:

2017-11-05 18:59 Yvonne Mård
Det blir mer och mer hemförsamlingar i dag Kanske det oxå är Guds vilja för er ? Var välsignad i allt Guds frid
2017-10-17 18:53 bengt [jesusarsvaret@hotmail.com]
Be för att ett par vi
Känner att dom
Blir frälsta
2017-09-06 00:07 Kim
Hallå:)
Detta bär mig emot men det kan inte bli så fel och jag får pröva det:) Vi har nu som församling funnits i 10 år och ofta har vi mött människor som på olika sätt haft det tufft i livet och det har också gjort att vi fått uppleva och sett Jesu under i människors liv:) det vi dock aldrig har varit är ekonomiskt starka, men Gud har i sin nåd hjälpt oss månad för månad genom åren. Ingen i Korsets Kraft får eller har fått lön och vi har som församling inte heller några lån. Vi hyr en lokal i centrum där vi kan nå folk med evangelium och även spela in predikningar. Vår hyra ligger på cirka 8700 kronor i månaden och denna kostnad betalas varje månad av endast några få personer, men nu börjar det tyvärr bli svårt. För Gud är INGENTING omöjligt, absolut är det så. Men om ni som läser detta upplever Guds maning till att ge en slant varje månad till hjälp, så skulle jag/Vi bli MYCKET tacksamma, då det vore en VÄLDIGT stor hjälp för oss till hyran, så vi kan behålla lokalen även framöver.
Var rädda om er trossyskon och er relation till Jesus;) // Kim
2017-08-18 21:47 Kerstin [kerstinhogberg57@gmail.com]
Guds frid och nåd över er!

Hej igen!
Har inte varit in här och läst eller lyssnat på hela sommaren. Inte så mycket datatid har det varit. Riktigt skönt faktiskt. Frågade senast jag var här om ni har en mötesserie på gång och ställer den fråga nu igen. Hoppas på en resa söderut och gärna till en härlig gemenskap där man får höra sanningen tillsammans med andra trossyskon som fokuserar på HERREN Kristus Jesus.

Med vänlig hälsning
Kerstin Högberg
2017-04-10 01:04 Kim
Hej Kerstin och ursäkta sen respons:) det vore väldigt roligt om ni ville besöka oss framöver;) vi skall ha en mötesdag någon lördag framöver med troligen tre Gudstjänster och vi kommer att annonsera tid och plats på vår hemsida:) må Gud leda dig vidare i sin vilja:)
2017-02-28 14:17 Kerstin Högberg [kerstinhogberg57@gmail.com]
Frid och Nåd från HERREN Kristus Jesus!

Funderar på en resa söderut. (bor i Örnsköldsvik)
Har ni nåt på gång framöver? En mötesserie? Vi behöver få komma till en församling som lever i Sanningen och tanka oss med det Sanna ordet tillsammans med syskon som lever i den. Ibland kan det vara bra att lämna sin stad för att få från HERREN.

Kerstin
2017-02-07 05:32 "Biak" ~ Boendes i annan kommun ~
Grattis till er denna dag. Utan lön har ni spridit Guds Ord under dessa år som det är kraft i !
Därför är det så viktigt också att vi " Drar rätt i tömmarna, (jämför en hästhoppstävling) , vad händer om vi inte drar i tömmarna ? ~ hästen tvärstannar eller kanske springer in i hindret/n & över flyger vi ~ aj .
Och att vi rattar båten rätt ~ annars är vi ute på djupt vatten & där är det ingen som hör oss . Vi vill sprida sanningen och det glada budskapet om Jesus , då " mörkrets makter bävar de måste böja knän " , det finns fullständig frihet i Jesus .
Vad händer när vi sitter i ett rum som är så mörkt att vi bara ser svart och vi tänder ett stearinljus..?
Det är vi som ska " sätta på vattensprinklern och ta hand om gräset " .
Det behövs fler som korsets kraft och vi alla kan vara med och delta .
Ingen vill vara ledsen , deprimerad . Hur är det med den där personen du ser lite då & då som passerar dig på gatan & går med sorgsna ögon , denna främling...
Vi kan göra skillnad så fixar Jesus resten .
Med all respekt för dom som går på gym....men det är Jesus som lyfter av och bär våra bördor !
2017-01-24 18:04 Kim [pontiac_kim@hotmail.com]
Tack SNÄLLA ni för era uppmuntrande ord☺ja må Gud fortsätta bevara oss på den smala vägen och TACK för alla böner dom är så så viktiga:)
2017-01-23 10:59 Kerstin Högberg [kerstinhogberg57@gmail.com]
Frid!
Tack för din fasthet i HERREN och det du delar med dig till dina syskon. Vill uppmuntra dig att stå kvar i din kallelse som du står i nu. Sluta aldrig tala sanningen! Vi är många som står med dig och vi ber för dig att det är GUDS ord som går ut till de som vill ha just SANNINGEN och inget annat. Må GUD väcka de sovande i församlingen så att de inte blir så vilseförda att de kommer bort från Vägen.
Nåd över dig och din familj och ett beskydd under den Högste levande Guden.
2017-01-19 11:00 bengt j
Tack för en fantastisk och viktig
Predikan
Ni behövs verkligen
«Första «Föreg. Visar 116–125 av 174 Nästa» Sista»

Skriv ett inlägg

Du måste aktivera javascript för att kunna använda detta formulär!
Detta fält är till för att lura automatiska spam-skript och syns normalt inte.
Om du är en människa skall du inte fylla i detta fält!
Namn*:
E-post:
Meddelande*:
 
stäng