Välkommen till församlingens gästbok. Skriv gärna något i den innan du lämnar hemsidan.

(Detta är endast en gästbok. Vid frågor som rör församlingen, vänligen använd mailen.)


stonebar.gif

183   Gästboksinlägg:

2012-11-18 13:02 Donald
Hej!
Hur ställer ni er till Paul Washers undervisning?

Har märkt att folk som förrut gillat Washers undervisning numera vänt sig emot det och menar på att han förunnar ett lagevangelium. En sida ni rekommenderar " Bibelfokus" öppet deklarerar sajtens upphovsman öppet vad han tycker om Washer. Har även sett fler invändningar mot Washer lite här och där. Eftersom ni har Washer i filmklipp så förmodar jag att ni ger ert godkände till hans undervisning eller har ni inte gått djupt in i det han undervisar?
2012-10-15 17:32 Kim
Tack Bengt för ditt uppmuntrande inlägg. Ja den teologiska sörjan är otroligt utbredd idag. Vägen som Jesus beskriver som smal till himlen, har på många håll blivit väldigt bred. Gud välsigne dig.
2012-10-13 22:51 Bengt J
Underbart att det finns en församling som eran.
Som vill stå upp mot all
teologisk sörja som finns.
För ett sannt och rent evangelium.
Gud välsigne er
2012-08-03 10:52 Henrik Strid
Hej Gunnel. Jag gick in på Sven Reichmanns hemsida (www.uttrycket.se) och kollade efter. Tyvärr stod det att dessa böcker var utgångna...Men du kan säkert få tag på dem på något antikvariat. Tack för välsignelsen, vi önskar även dig detsamma!
2012-07-23 10:29 gunnel önnhall [onnhall@gmail.com]
undrar om prestationslös tro och befriande nåd går att köpa som böcker.?
Har svårt att läsa direkt från datorn. Var Välsignade!
2011-06-20 03:49 Ann-Marie Wester [wester.a-m@telia.com]
Jag tittade i Efk:s nya adressbok och fick se att ni var en av de nyare församlingarna i Efk:s gemenskap. Jag är med i Smyrna i S Fågelås en församling som har funnits i ca 130 år. Vi vill att de som besöker våra olika samlingar skall få uppleva att vi vill ha Jesus i centrum.
Vi finns med på www.kyrktorget.se
Sen den 23 jan har vi haft 180 besökare i månaden på vår kalender. Vi är 18 medlemmar. Så de flesta är människor som inte tillhör församlingen

Tack för det ni skrivit på hemsidan som visar på vad det är att vara en kristen och alla de bibelställen ni hänvisar till.

Jag har ett böneämne som, legat på mitt hjärta ett tag. Att vi snart skall få ha dopförättning. Jag önskar att ni vill be för det.
Så vill jag önska er Guds välsignelse.

Hälsningar
Ann-Marie Wester
2010-11-06 12:19 Tuija
Den 3/12 kl 8.30 tog min mamma sitt sista andetag efter en tids sjukdom. Hon var inte ensam. Jesus styrkte henne, då hon nämligen prisade Honom på sin dödsbädd...Tack Jesus, tack Gud, tack Gud sa hon. Hon levde länge utan Jesus men fick dö tillsammans med Honom. Hon kommer att begravas tillsammans med sin älskade tvillingsyster Raija som dog i maj förra året. Vila i frid lilla mor!
2010-10-12 12:59 keijo [keijo.leppioja@hotmail.com]
Må kärlek och tro växa in oss med omsorg för våran närmaste frälsning och hoppet och att våran böne alltar är ofta användt och bibel, tack och var väsignat med Jesus,keijo södertälje
2009-12-11 11:51 keijo [keijo.leppioja@hotmail.com]
Tack till Jesus för underbar gåva av den Helige Anden med kraft och eviga livet med Herren och ren hjärta och att blir använt av Gud dagligen ,tack och ber för våran kyrka och stan, stor väsignese in kristus,keijo södertälje
2009-06-10 19:16 Jeiia
Instämmer helt kära Tuija, min mamma var en Evangelist som kommit hem nu till Jesus
«Första «Föreg. Visar 2–11 av 183 Nästa» Sista»

Skriv ett inlägg

Du måste aktivera javascript för att kunna använda detta formulär!
Detta fält är till för att lura automatiska spam-skript och syns normalt inte.
Om du är en människa skall du inte fylla i detta fält!
Namn*:
E-post:
Meddelande*:
 
stäng