skylt6.jpg

Alla människor, kristna som icke kristna, är varmt välkomna att komma till våra möten. Men för att bli medlem så är det nödvändigt att du är frälst, dvs att du i ditt hjärta och med din mun bekänner Jesus Kristus som din Herre och Frälsare och anser
Bibeln vara Guds Ord.
Om du är frälst och skulle vilja bli medlem i denna församling så är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi brukar dock alltid rekommendera att du går på några möten först, så att du får en sann bild av församlingen och inte gör något förhastat. Impulsartade handlingar brukar nämligen sällan vara bra. Men om du, efter att ha besökt oss några gånger, fortfarande känner att du trivs här och att du kan växa i din relation med Herren Jesus, så är du varmt välkommen att bli medlem.

Om du inte redan är döpt, så kan du bli det i samband med inträdet i församlingen. (Läs mer om dopet här)

 

jesus20on20the20cross21.jpg

Det ska dock tilläggas att församlingen Korsets Kraft aldrig har haft (eller kommer att ha) som målsättning att försöka få så många medlemmar som möjligt. Vår målsättning kommer alltid att vara att få så många medlemmar som möjligt till GUDS rike, d.v.s. sträva efter att människor ska bli frälsta, och vart de människorna sedan tar vägen är mellan dem och Gud.  

Vi tror inte på att frälsning är något man kan manipulera fram hos människor utan att det är ett verk av den Helige Ande, som kan ske när Jesus Kristus upphöjs och evangeliet förkunnas oförvanskat.

 

 

 

«Tillbaka

 

 

 

 
stäng